Assalamualaikum..salam ceria.
Rasanya..elok klu D mulakan dgn memasukkan entry ttg lauk pauk yg menjadi menu D utk sepanjang hari nie. Maklum je laa, org 'rajin' mcm D nie skali masak jer lauk pauk..then, hadap laa smpai mlm. Ade sesetengah org lain pulak..masak 2 kali sehari. Maksud D..lauk utk lunch lain..utk dinner kene masak lain pulak. Mmg sbenarnya (kata asben D ler) cara itu yg paling baik..kita punya masakan@makanan kene fresh...kira masak ari nie kene perabih ari nie gak ler..hehehehe. X elok dipanas2 kan dan mkn lagi esok harinye..
ok lah..D klu dah berceloteh..mmg tak henggat punye!! ekekekke..layan jer lah ye..
salam D
ReplyDeletewoo my peberet tu lauk yg kat tegah2 ..dah terliur ni...bilalah nak dpt mkn kat sane lg hehehe
sedapnyer! ni semua utk 1 hari nyer makan???
ReplyDeletekalo umah kitaorg, satu hari 1 lauk jek...
weh D, aku sukernyer la siput sedut tu!!!
len kali ko buat, bg aku sikit ek!
Salam..
ReplyDeleteKak Shiela : meh ler jgn memalu..memalu rugi!!
Mama Eyrfan : Kasih yg request lauk siput nie..mmg peberet dia..klu ko sudi..seperiuk aku tadahkan..kuikuikui...