Thursday, November 12, 2009

Dapur Berasap....




Assalamualaikum..salam ceria.

Rasanya..elok klu D mulakan dgn memasukkan entry ttg lauk pauk yg menjadi menu D utk sepanjang hari nie. Maklum je laa, org 'rajin' mcm D nie skali masak jer lauk pauk..then, hadap laa smpai mlm. Ade sesetengah org lain pulak..masak 2 kali sehari. Maksud D..lauk utk lunch lain..utk dinner kene masak lain pulak. Mmg sbenarnya (kata asben D ler) cara itu yg paling baik..kita punya masakan@makanan kene fresh...kira masak ari nie kene perabih ari nie gak ler..hehehehe. X elok dipanas2 kan dan mkn lagi esok harinye..

ok lah..D klu dah berceloteh..mmg tak henggat punye!! ekekekke..layan jer lah ye..

3 comments:

  1. salam D

    woo my peberet tu lauk yg kat tegah2 ..dah terliur ni...bilalah nak dpt mkn kat sane lg hehehe

    ReplyDelete
  2. sedapnyer! ni semua utk 1 hari nyer makan???
    kalo umah kitaorg, satu hari 1 lauk jek...
    weh D, aku sukernyer la siput sedut tu!!!
    len kali ko buat, bg aku sikit ek!

    ReplyDelete
  3. Salam..

    Kak Shiela : meh ler jgn memalu..memalu rugi!!

    Mama Eyrfan : Kasih yg request lauk siput nie..mmg peberet dia..klu ko sudi..seperiuk aku tadahkan..kuikuikui...

    ReplyDelete